top of page

"Det eneste jeg ville arbejde med
var heste... "

Hvis nogen for 30 år siden spurgte mig, hvad jeg kunne tænke mig at arbejde med, så var jeg ikke i tvivl. Det eneste jeg ville arbejde med var heste. Jeg turde ikke helt sige det højt, da jeg var barn dog. Jeg kom ikke fra en hestefamilie og midlerne var der ikke, til at jeg kunne have mine egne ponyer eller heste. Men drømmen og mine forældres støtte og opbakning var der i allerhøjeste grad! Naboen havde en pony, som jeg måtte ride lidt på og senere lånte jeg mig til mange forskellige heste. Det var starten på, at jeg i dag stadigvæk arbejder med heste...OG ryttere! Det jeg dengang ikke vidste endnu, var at jeg også ville udvikle en stor passion for formidling og undervisning.

IMG_3572.JPG

Uddannelse & arbejde

1998 - 2002

Berider med speciale i dressur

NHB Deurne Holland

Den hollandske berideruddannelse med speciale i dressur og de praktiksteder jeg var på undervejs, skabte et stærkt fundament jeg kunne bygge videre på ved at få erfaring, være nysgerrig, opnå resultater og finde min egen vej.

2001 - 2003

Ansat som berider

Dressuurstal van Baalen, NL

Efter færdiggørelsen af berideruddannelsen, vendte jeg tilbage til et af de steder jeg havde været i et halvt års praktik. Denne gang dog som ansat. Tiden hos Dressuurstal van Baalen har givet mig uvurderlige

erfaringer.

2003-2009

Berider
York stutteri

I december 2003 kørte mine forældres bil op ad den smukke indkørsel til York Stutteri i Hørsholm, jeg flyttede som 22 årige til Danmark for at jagte næste drøm. I de efterfølgende 5 år var jeg ansat på hingstestationen og stod for uddannelsen og fremvisning af stedets hingste/heste.

2010-2011

Multimediadesign
KEA København

I en kort periode drejede min hverdag sig for første gang ikke (mest) om heste. Jeg nåede at læse et års multimediadesign i København inden jeg gik på barsel med vores første søn Sebastian. 

2011-...

Selvstændig berider

anketerbeek.com

Lige så stille som datoen for studiestart igen nærmede sig, kunne jeg mærke at det var ikke det jeg skulle. Jeg skulle tilbage til hestene, denne gang som selvstændig berider. anketerbeek.com har lige siden hjulpet hundredvis af ryttere med at finde rideglæde og opnå deres drømme!

2023

Certificeret Coach
Sofia Manning København

"Et hjørnebrik i mit arbejdsmæssige (OG personlige) puslespil". Sådan vil jeg beskrive Coach uddannelsen jeg har taget fra danmarks førende coachuddannelse hos Sofia Manning. Det har givet mig muligheden for at arbejde med ryttere og deres mindset, drømme, ønsker, udfordringer og overbevisninger på et endnu højere niveau.

IMG_7221.jpeg
got.png
IMG_3269.JPG
bottom of page