En tillidssag!

February 5, 2018

Dansk vintervejr og en længe ventet ferie forude = grund til lidt ondt i maven når man har en hest som ikke bare lige kan holde fri. Frost på fold og en overfrisk hest er bare en uheldig kombi. Heldigvis sagde Mia Chemnitz og Rikke Amann fra Healthy Horse København at han bare kunne komme da jeg ringede blot nogle dage inden afgang. At sende sin hest i træning er helt klart en tillidssag og sikke en fornøjelse at komme og hente hesten i dag, at se den arbejde fuldstændig korrekt i vandet og få den glad og fit med hjem igen!

 

Jeg har de seneste år haft en del oplevelser med aquatræning og været positiv overrasket hver gang. Overlinien styrkes markant og hestene bliver rettet godt lige. Heste som starter ud med at gå på to spor på båndet, går lige efter enkelte træninger. De bliver mere symmetriske i muskulaturen og afvikling i bevægelse forbedres.

 

Træningsplanen har bestået af aquatræning hver anden dag. Der hersker en dejlig ro i de omgivelser Healthy Horse København holder til. Stort plus er de store paddocks der bruges, nu hvor mange danske folde er plaget af mudder og frost. Hestene står i lyse, store bokse med vindue og der er god mulighed for kontakt til naboen.

 

Tak til Mia og Rikke for super professionel håndtering! Tag et kig på Healthy Horse København's hjemmeside og hør hvad de kan gøre for dig og din hest -  https://www.healthyhorsekbh.dk

 

 

 

Please reload

For nyligt

February 5, 2018

August 11, 2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg med
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Velkommen på anketerbeek.com!

 

© 2020 - anketerbeek.com - anketerbeek.com/v Anke ter Beek - tlf. +45 51282978 - email: anketerbeek@gmail.com - ATB Design