top of page

Når uheldet er ude...

Kender i det? Weekenden står for døren og hesten har tabt en sko på fold….

Smeden melder sin ankomst første dag efter weekenden, men hvad så? Jeg havde set denne Medical Boot fra Woof Wear hos Heri Rideudstyr og besluttede mig for at prøve den.

Via et måleskema skal man finde den helt rigtige størrelse og der skal lidt finurlighed til for at påføre denne Boot. Det lykkedes mig dog forholdsvis let og den sluttede super til omkring hoven. Den kraftige sål har været med til at hoven ikke har taget skade selvom vi har gået ture i skoven på ujævnt underlag. Hesten har kunnet være på fold som den plejer = STORT plus i min bog!

Konklusion:

Efter tre dage med mudder, fold og skovture er denne Hoof Boot kommet af igen og blevet vasket. Den er i overraskende god stand, to små “hakker” kunne formentlig have været undgået ved at bruge en klokke udover Boot’n på fold. Lynlåsen har klaret jobbet rigtig godt. Hoven var helt ren, dog en smule fugtig da jeg tog Hoof Boot’n af, derfor kunne man overveje kun at bruge den på fold/ude og give hoven luft når hesten er i boksen.

Jeg vil fremover sørge for at jeg har en Hoof Boot liggende. Prisen (369,-kr.) skræmmer mig ikke, da jeg synes det er en rimelig pris for et godt produkt. NEJ jeg forventer selvfølgelig ikke at den holder for evigt, men når uheldet er ude, enten på grund af en tabt sko eller når hoven skal behandles, kan denne Hoof Boot være en rigtig god (midlertidig) løsning efter min mening. Læs mere om den her http://www.heri.dk/product/woof-wear-medical-hov-sko-4059/


For nyligt
Arkiv
Følg med
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page