top of page

Konditiontræning på den kreative måde...

Vi ved det godt, god kondition og udholdenhed hjælper gigantisk på ridningen. Samtidigt kan jeg vende den om og sige at jeg bliver svag nogle steder hvis jeg KUN rider, mine knæ giver mig som regel en diskret advarsel at det er på tiden igen til at finde løbeskoene frem. For mig er der to afgørende faktorer om jeg får trænet nok udover ridning, der er nemlig liiiiige det med at finde MOTIVATION og TID. Motivation - Jeg har prøvet det der med fitness center for nogle år siden, men det er logistikmæssigt for besværligt i min dagligdag og for at være ærligt synes jeg det er alt for kedeligt at løbe på løbebånd og stirre ind i en væg en time i træk... Det som til gengæld klart hjælper på min motivation er at finde nogle fede løberuter/omgivelser, det er min "gulerod" for at blive ved. Strandvejen ja tak, Copacabana JA TAK - overdrivelse fremmer forståelse ;) Tid - Så var der det der med tiden. Med to små børn har tid fået en hel ny betydning og de fede løberuter kan af gode grunde ikke være en fast del af løbetræningen. At kombinere træningen med daglige gøremål har gjort to/tre gange løb om ugen væsentligt mere realistisk. Aflevere børnene i børnehave og skole = 4km, træne interval og "hård bund" med hesten = 5km... Konditiontræning ved siden af ridning? Helt klart, men der skal muligvis en smule kreativitet til...


For nyligt
Arkiv
Følg med
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page