Daily Bootcare...

August 11, 2016

 

 

1,2,3... og vupti så er støvlerne fine igen. Støv, ridehusbund, hestesved mm. - hver dag udsættes ridestøvler for snavs og især sidstnævnte - hestesved - er rigtigt skidt for læderet. Det kan betale sig at passe godt på sine kostbare ridestøvler. De holder længere og så ser det bare godt ud når de er nypudset  :)

 

Støvlerne skal først og fremmest gøres rene. Jeg bruger aldrig almindelig lædersæbe til at rengøre ridestøvler da det kan gøre læderet mat. Da jeg fik mine nye Petrie støvler hjem, bestilte jeg samtidig Petries Bootcare sæt samt Zippspray og det er super nemt at bruge:

 

Step 1 - Cleaner 

Step 2 - Cream

Step 3 - Zippspray (en gang om ugen....)

 

Udover dette, får støvlerne en gang imellem rigtig skosværte for at give ekstra pleje og bevare farven....

Please reload

For nyligt

February 5, 2018

August 11, 2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg med
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Velkommen på anketerbeek.com!

 

© 2020 - anketerbeek.com - anketerbeek.com/v Anke ter Beek - tlf. +45 51282978 - email: anketerbeek@gmail.com - ATB Design